Tiedonhallinta

Tiedon turvaaminen, eheys ja käytettävyys ovat tärkeä osa joustavaa yritystoimintaa. Hiljainen tieto pitäisi saada käyttöön ja luoda uutta.

Tähän on olemassa helpot ja kohtuuhintaiset keinot.

 • Intra on in!

  Muuttuva liiketoiminta kärsii pahiten kun tieto kävelee ovesta ulos. Tiedon, arkisen ja osaamispohjaisen joustava jakaminen parantaa kilpailukykyä. Yrityksesi suurin tietorturvariski on, että henkilö ei enää palaa.

  Kuka osaa, mitä osaa, mitä tänään tapahtuu, ja miksi. Kehen olen yhteydessä? - ilman sisäistä tiedotusta mahdoton hallita.

  Ota yhteyttä!

   

 • Turvakopio

  Turvakopio on vakuutus siitä, että toimintasi jatkuvuus on turvattu. Kauanko yrityksesi pysyisi pystyssä ilman nykyisiä tietoja?

  Turvakopio kuuluu tehdä säännöllisesti ja sen laajuus on hyvä määritellä, ottaa jopa huomioon yrityksen riskikartoituksessa.

  Turvakopio tehdään aina ulkoiselle muistivälineelle ja sitä säilytetään vähintäänkin eri palotilassa ja sen palautusta harjoitellaan. Ammattimaiset turvakopiopalvelut eivät ole kalliita ja niiden toimivuus on taattu.

  Ota yhteyttä!

 • Pilvipalvelut

  Tiedon säilyttäminen palveluntarjoajalla, poissa omalta toimistolta on kustannustehokasta ja turvallista. Parempi vaihtoehto kuin säilyttää se omalla koneella tai palvelimella on säilyttää se paikassa, johon pääset käsiksi miltä tahansa päätelaittelta mistä tahansa maailmassa.

  Ilman muistinvarassa tehtyjä turvakopiota voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Oikein valittu palveluntarjoaja huolehtii laiteiden päivityksistäkin ilman, että edes huomaat sitä.

  Ota yhteyttä!

   

 • Nimeämisohje

  Meta-tiedot jylläävät ja sähköiset tallenteet hoitavat kaiken - VÄÄRIN! Oikein tallennettu ja nimetty tiedosto löytyy myöhemminkin. On tärkeä olla malli, jota kaikki noudattavat.

  Helppo ohje kuuluu: Yrityksennimi_asiakirjan aihe_Asiakas_aika. + tiedostomuoto.  Esimerkiksi: Ahde_Sopimus_Yrityksesi_1.2015.doc 

  Ota yhteyttä!